У столиці пройшов «Мегамарш у вишиванках»

У столиці пройшов «Мегамарш у вишиванках»

18.05.14 14:19 0 729
Тринадцятий «Мегамарш у вишиванках» у Києві вже традиційно розпочався біля музею «Золоті ворота». Відразу після святкового відкриття акції колона учасників у національних сорочках вирушила маршем центральними вулицями столиці за маршрутом: Золоті ворота – Софіївська площа – Михайлівська площа – Європейська площа – вулиця Грушевського – літня сцена «Мушля» (Маріїнський парк). Завершився марш концертом за участі Сашка Лірника та братів Капранових. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Подруга організатора акції, Аня Покусаєва, приходить на марш вже не вперше.

«Організатор – мій одногрупник, співробітник, – розповідає вона. – І я просто пишаюсь, що він стільки молоді згуртував. Це показує, що українська культура – це молода і сильна культура. Я знаю, що на першій схід вишиванок прийшли тільки чотири людини. Я думаю, що він настільки сильний духом, що все-таки був готовий працювати навіть із чотирма людьми. А далі і далі все почало розвиватися».

Організатори акції «Мегамарш у вишиванках» наполягають на тому, що захід є аполітичним і має на меті об’єднати молодь за допомогою національного вбрання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Джемілєв: Попри рішення ...
Наступна новина: Роздертий плащ утікача із ...

КОМЕНТАРІ