У Львівській області дорожні служби проводять роботи для забезпечення руху транспорту у районах, що потерпіли від негоди

У Львівській області дорожні служби проводять роботи для забезпечення руху транспорту у районах, що потерпіли від негоди

19.05.14 11:51 0 658
Упродовж 15-17 травня працівниками Служби автомобільних доріг у Львівській області спільно з філіями ДП «Львівський облавтодор» цілодобово проводяться роботи з ліквідації наслідків стихії, забезпечення проїзду для автомобільного транспорту в районах, що потерпають від негоди.

Починаючи з 15 травня ,у зв’язку з сильними опадами дощу на автомобільній дорозі державного значення М-06 Київ-Чоп на декількох ділянках в наслідок зсуву грунту тимчасово був обмежений рух автомобільного транспорту. Силами філій ДП «Львівський облавтодор» вже ввечері того ж дня рух автомобільного транспорту відновлено.

В результаті паводків і селевих потоків постраждали Бродівський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Кам’янко-Бузький, Золочівський, Перемишлянський і Стрийський (частково), Яворівський, Сколівський, Самбірський і Старосамбірський райони.

Найважча ситуація склалась у Старосамбірському і Самбірському районах, де внаслідок сходження води та селевих потоків вийшли з берегів русла річок, що протікають даними гірськими районами. Відрізаним від світу залишилась частина с. Воля Старосамбірського району, де потоками води вимито і знищено дорогу .

Загалом, упродовж 15-17 травня, основні зусилля працівників Служби автодоріг та ДП «Львівський облавтодор» по ліквідації наслідків негоди були зосереджені на Старосамбірському, Самбірському та Дрогобицькому районах, які найбільше постраждали.

Окрім того, незважаючи на негоду, працівниками Служби автодоріг обстежено ділянку автомобільної дороги Нагірне-Добромиль в межех села Гусаків, де у 2012 році стався зсув насипу і дорожнього полотна, що спричинило загрозу зсуву і житлових будинків. Роботи з укріплення насипу і дорожнього полотна проводяться з 2012 року за кошти, виділені з обласного бюджету Львівщини. Не дивлячись на те, що роботи по укріпленню тривають і в цьому році, загрози зсувів на даній ділянці немає.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ