На Хмельниччині в навчальних закладах відбувся Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

На Хмельниччині в навчальних закладах відбувся Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

19.05.14 08:43 0 703
З 12 по 16 травня в дошкільних та навчальних закладах м. Нетішин відбувся Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Зокрема, 14 травня до 1-ї загальноосвітньої школи м. Нетішин рятувальники завітали на пожежно-рятувальній техніці, що миттєво викликало у дітвори безліч емоцій і вражень.

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій в доступній формі роз’яснили школярам основні вимоги правил безпеки під час експлуатації побутових газо- та електроприладів, під час відпочинку поблизу водних об’єктів, під час подорожі до лісу. Також, розповіли дітям, як діяти при виникненні пожежі та зосередили увагу на правилах безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Хлопці та дівчата ознайомилися з пожежною технікою та аварійно-рятувальним обладнанням, яке є на озброєнні підрозділу та використовується під час ліквідації надзвичайних ситуацій та порятунку життя людей. Діти приміряли захисний одяг, спорядження та подавали воду з пожежного ствола.

Також, школярі мали змогу переглянути навчальний відеофільм про діяльність служби порятунку «101» та взяти участь у навчально-пізнавальній вікторині на протипожежну тематику.

Діти залишилися задоволеними від усього побаченого, набули нових знань, які обов’язково стануть їм у пригоді.

3-й ДПРЗ ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина розпочала ...
Наступна новина: Львівщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ