«Участь в обласному фестивалі художньої самодіяльності взяли учні міста Луцька»

«Участь в обласному фестивалі художньої самодіяльності взяли учні міста Луцька»

19.05.14 12:40 0 678
17 травня 2014 року в місті Луцьку відбувся обласний фестиваль художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області. Активну участь у ньому взяли учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста Луцька.

На Театральному майдані ще зранку монтувались виставки декоративно-ужиткового мистецтва, де були представлені творчі роботи у різних техніках та стилях зі всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста, які приємно вражали своєю різноманітністю виробів. Презентували виставку від міста Луцька три учениці Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №17. Бажаючі діти взяли участь у конкурсі малюнка на асфальті, за що по завершенні отримали подарунки. Проводились майстер-класи. А з 12.30. всі бажаючі могли насолодитися піснями та танцями під час заключного концерту кращих колективів художньої самодіяльності загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області, який відбувся на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка. Від міста Луцька, а це 300 учасників, виступили: хор Луцької СШ І-ІІІ ступенів №1 (керівник Світлана Біщук), «Зразковий художній колектив» хор гімназійних класів та ансамбль дзвонарів «Благовіст» Луцького НВК «Гімназія №14» (керівник Олег Романюк), Михайло Кліш, соліст Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №23 (керівник Марія Фещук), ансамбль сопілкарів «Калинова сопілка» Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №25 (керівник Юрій Фокшей), «Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Радість» (керівники Галина Соколова, Віктор Шугалов) та «Народний художній колектив» ансамбль сучасного танцю «Міраж» (керівник Оксана Янюк) Луцького Палацу учнівської молоді.

І приємним підсумком стало нагородження – вручення Почесної грамоти за зайняте І місце серед міст області у фестивалі художньої самодіяльності та вручення кубка за зайняте І місце в обласній спартакіаді школярів з видів спорту.

Управління освіти Луцької міської ради

(724 800, 728 058 )

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ