Сидір Кізін: «Настрої жителів Житомирщини співпадають із відчуттями й переживаннями всіх українців»

Сидір Кізін: «Настрої жителів Житомирщини співпадають із відчуттями й переживаннями всіх українців»

19.05.14 14:17 0 735
Голова облдержадміністрації Сидір Кізін дав інтерв’ю телеканалу «Рада», в якому висловив свою точку зору щодо суспільно-політичної ситуації у регіоні та державі.

Сидір Васильович зазначив, що настрої жителів Житомирщини в цілому співпадають із відчуттями й переживаннями всіх українців. Наші земляки цими днями розділяють біль втрати разом із сім’ями військовослужбовців, що загинули на Донеччині. Він переконаний, що житомирські десантники зарекомендували себе як найбільш боєздатний підрозділ в Україні. Голова облдержадміністрації констатує, що, на превеликий жаль, з життя іде цвіт нашої нації. У ХХ столітті Україні не вдалося відстояти свою незалежність, а голодомор, репресії, війни мали на меті знищити народ. ми теж відстоюємо своє право бути вільними.

Очільник області звертає увагу на добре налагоджений механізм співпраці між владою, правоохоронними органами та громадськістю. Зараз у регіоні створюються нові структури, покликані забезпечувати безпеку, мир та спокій. Це зокрема, батальйон територіальної оборони, підпорядкований Генеральному штабу Збройних Сил України та батальйон охорони краю «Полісся», який об’єднує добровольців. Завдяки ініціативності та небайдужості громадських активістів, всі заходи, що проводилися 9 травня, пройшли спокійно. Очільник області також звернув увагу на те, що керівниками правоохоронних органів в регіоні стають нові, незаплямовані люди, які адекватно сприймаються громадськістю.

Сидір Кізін переконаний, що жителі Житомирщини зараз консолідовані і патріотично налаштовані, а тому всі як один готові захищати Батьківщину.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Адвокати Младича ...

КОМЕНТАРІ