У Хмельницькому відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Актуальні питання рентгенодіагностики, комп'ютерної та магнітно-резонансної томографії»

У Хмельницькому відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Актуальні питання рентгенодіагностики, комп'ютерної та магнітно-резонансної томографії»

19.05.14 13:23 0 730
Семінар для лікарів-рентгенологів проходив за участі Президента Асоціації радіологів України, доктора медичних наук В.О. Рогожина, Президента УАРКТМРТ професора О.П. Шармазанової, секретаря УАРКТМРТ, кандидата технічних наук Ю.М. Коваленка, головного рентген-педіатра м. Києва Л.К. Уріної та провідних фахівців Херсонської та Тернопільської областей В.Б. Мякінькова та Н.В. Дереш.

З привітальним словом до учасників зібрання звернувся голова регіонального відділення Асоціації радіологів України О.В. Чурбанов. Він зосередив увагу присутніх на основних питаннях програми науково-практичного семінару та виділив актуальні проблеми і перспективи розвитку галузі.

На зібранні розглядалися найсучасніші та найавторитетніші наукові і медичні напрацювання у сфері рентгенодіагностики та комп'ютерної і магнітно-резонансної томографії, зокрема: значення променевих методів дослідження для лікування опорно-рухового апарату, проблеми та перспективи впровадження телерентгенології в Україні, рентгенодіагностика патологічної функціональної перебудови кісткової тканини, актуальні питання променевої діагностики захворювань легень.

Учасники взяли активну участь в обговоренні висвітлених питань та окреслили значення науково-практичного семінару для впровадження в лікарську практику нових вдосконалених методів для дослідження і діагностики різноманітних захворювань.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обсяг промислового ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ