Анатолій Вітів: "В українців і кримських татар спільний ворог – Росія"

Анатолій Вітів: "В українців і кримських татар спільний ворог – Росія"

19.05.14 15:54 0 761
Українці і кримські татари мають спільного споконвічного ворога – Росію, тому їм потрібно об'єднувати зусилля задля боротьби з окупантом. Про це 18 травня 2014 року, у День вшанування пам'яти жертв політичних репресій, заявив народний депутат від ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

18 травня представники громади міста Луцька взяли участь у вшануванні пам'ятт жертв політичних репресій. Біля пам'ятника жертвам політичних репресій на вулиці Кафедральній відбулася панахида і покладання квітів.

"Мільйони українців стали жертвами політичних репресій, влаштованих їхнім споконвічним ворогом – Росією. Все це робилося задля однієї цілі – знищити кращих синів і дочок України та перетворити українську націю в упокорену масу. Ці плани окупантів не здійснилися. Але історія знову повторюється. Російські загарбники розгортають нову хвилю репресій. Українців переслідують у Криму, на Донбасі, забороняють наші прапори, закривають школи, арештовують і вбивають за проукраїнську позицію. Почалася справжня хвиля етнічних чисток на Сході. Україна має бути сильною, щоби дати відсіч ворогу. Інакше ми станемо жертвами новітніх репресій. Іншого варіанту немає. Там, де ступає чобіт російського загарбника, там українці перетворюються у потенційних жертв", – зазначив у коментарі голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

Свободівець також наголосив, що в українців і кримських татар, які відзначають 70-ту річницю депортації, спільний ворог – Росія: "Українці і кримські татари мають споконвічного спільного ворога – Росію. Наша стратегічна мета – здолати цього ворога. У кримськотатарському гімні є такі слова: "Я поклявся, давши слово, за народ померти мій". Вони повністю відображають сутність життя і боротьби усіх жертв репресій в Україні. І надихають нас на перемогу".

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ