Вочра на Івано-Франківщині зареєстровано 5 пожеж, 1 людина загинула

Вочра на Івано-Франківщині зареєстровано 5 пожеж, 1 людина загинула

19.05.14 12:35 0 635
18 травня об 11:49 год. у селі Джурів Снятинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено кімнату та пошкоджено речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено тіло 33-літнього власника будинку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника помешкання.

18 травня о 18:25 год. в Калуші виникла пожежа автомобільного гаража. Вогнем знищено старі матраци, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

18 травня о 19:20 год. у селі Хороцево Верховинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 20 м.кв., меблі та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем.

18 травня о 16:23 год. в Івано-Франківську по вулиці Південний Бульвар виникла пожежа побутового сміття в металевому контейнері. Вогнем знищено побутове сміття та автомобільні шини на площі 10 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

18 травня о 23:56 год. у Надвірній по вулиці Вокзальній виникла пожежа побутового сміття всередині дерев’яної альтанки на території приватного підприємства з виготовлення виробів з дерева. Вогнем знищено сміття на площі 1 м.кв. та пошкоджено 0,8 м.кв. дерев’яної вагонки альтанки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

З початку року на Прикарпатті виникло 911 пожеж, у вогні загинуло 25 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Попередження про ...
Наступна новина: «Участь в обласному ...

КОМЕНТАРІ