На Хмельниччині спілкуючись з аграріями

На Хмельниччині спілкуючись з аграріями

20.05.14 14:02 0 616
19 травня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка відбулося засідання круглого столу за участю Головного управління Держземагентства в області Держсільгоспінспекції в області, Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації та Хмельницької регіональної філії ДП «Центр ДЗК» з представниками фермерських господарств області.

На порядку денному стояли питання обговорення вимог законодавства щодо використання земель сільськогосподарського призначення, водних об’єктів. Сторони обговорили підняті питання та можливі шляхи їх вирішення, зокрема, дійшли до спільного висновку щодо необхідності звернутися до Міністерства екології та природних ресурсів для спрощення механізму нормативно-правових актів необхідних для укладення договорів оренди земель водного фонду. Також, віднайдено порозуміння з контролюючим органом щодо порядку проведення перевірок.

Крім того, запропоновано та підтримано пропозицію щодо проведення наступного круглого столу безпосередньо в Головному управлінні Держземагентства в області та врегулювання питань відведення земель фермерським господарствам.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному розповіли як ...
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ