Оподаткування в аграрному секторі залишиться незмінним – Швайка

Оподаткування в аграрному секторі залишиться незмінним – Швайка

20.05.14 14:37 0 616
До 2016 року змін в системі оподаткування аграрного сектору не відбудеться, заявив в ефірі Радіо Свобода міністр аграрної політики і продовольства України Ігор Швайка. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У відповідь на запитання про те, що Міжнародний валютний фонд планує рекомендувати уряду України скасувати пільги для аграріїв з ПДВ та перевести їх на звичайний режим оподаткування, Швайка повідомив, що за законодавством України, будь-які перетворення в режимі оподаткування зможуть відбутися лише у 2016 році.

«Будь-які суттєві зміни в сільському господарстві можуть застосовуватися лише з 1 січня 2016 року. Це буде прогнозоване рішення, яке ухвалюватиме уряд, іншого варіанту не буде. У МВФ є свої критерії і свої вимоги. Але вимоги МВФ обговорюються і є предметом перемовин з урядом України», – сказав Швайка.

Також він зазначив, що Міністерство аграрної політики та продовольства України працює над створенням комплексного механізму, який дозволив би сформулювати довгострокові правила в оподаткуванні та інших сферах аграрної політики.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ