І знову Без Тебе

І знову Без Тебе

20.05.14 12:47 0 1067
Пісня групи O.Torvald Без Тебе вже стала найуспішнішим радіотреком групи на цей момент. Не в останню чергу завдяки оновленій версії, яка вже досягнула місця у першій десятці українського радіочарту. І команда продовжує підтримувати це звання п'ятничною презентацією ще однієї версії композиції. Цього разу від польського діджея Сai Сaslavinieri.

Каі далеко не остання людина в польській електронній музиці і виступає не тільки резидентом найвідоміших польських клубів, але і реміксером місцевих груп. І не тільки місцевих. Він працює також на Велику Британію і на Україну, оскільки сам за походженням українець, предки якого були виселені внаслідок операції Вісла. Раніше Каі вже співпрацював з Гайдамаками, а тепер вирішив зробити ремікс і на O.Torvald, який теж уже потрохи обживається на польських концертних майданчиках і в радіоефірах. Чому він взявся саме за цей трек, Каі пояснив так:

«Тут дуже багато чого мене торкнуло. Пісня «Без Тебе» - чудова. Там дуже сильні емоції і всі емоції передано голосом. Я дуже хотів зробити цей ремікс. Я його чув для себе вже тоді, коли слухав оригінал. І насправді є кілька моїх реміксів на цю пісню. Думаю, що вам вони сподобаються так, як подобаються мені».

Каі Каславіньєрі не відкидає можливості виконати колись цю пісню з O.Torvald і наживо. За його словами в такому варіанті вона звучатиме ще ліпше.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «На дітей завжди є час!»
Наступна новина: Рідний прапор України

КОМЕНТАРІ