Голова облдержадміністрації відвідав одне з найбільших підприємств Волині – СП ТОВ «Модерн-Експо»

Голова облдержадміністрації відвідав одне з найбільших підприємств Волині – СП ТОВ «Модерн-Експо»

20.05.14 08:06 0 687
Підприємство «Модерн-Експо» працює на теренах області з 1993 року. Воно спеціалізується на виробництві торговельного обладнання різного формату: як для великих супермаркетів, так і для маленьких магазинів.

За понад двадцять років діяльності вдалося значно розширити виробничі потужності, налагодити тісні зв’язки з великими торговельними мережами світу та експорт продукції у більше ніж сорок країн.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт, разом і з першим заступником голови ОДА Сергієм Кудрявцевим та заступником голови облради Ігорем Гузем відвідали СП ТОВ «Модерн-Експо», оглянули виробничі потужності, ознайомилися із продукцією підприємства та умовами роботи його працівників.

Генеральний директор «Модерн-Експо» Петро Пилипюк розповів Григорію Пустовіту про історію створення підприємства, його роботу, плани на майбутнє. Зокрема, нині на виробництві задіяно майже 2000 працівників, середня заробітна плата ні підприємстві в березні цього року становила 5300 грн. За минулий рік сплачено до бюджетів 127 млн грн. податків та зборів.

Петро Пилипюк зауважив, що за І квартал 2014-го ріст виробництва до аналогічного періоду минулого року становив 47,5%. «Модерн-Експо» працює над розширенням ринків збуту: філії нині працюють в Москві (Російська Федерація), Любліні (Республіка Польща), Берліні (Німеччина), Об’єднаних Арабських Еміратах. Планується відкриття нових виробничих потужностей на Дніпропетровщині, а також у російській Тулі. Однак головний офіс компанії – у Луцьку.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт оглянув цехи виробництва, побутові приміщення. «В Луцьку є підприємство, яке працює за світовими стандартами якості. І сюди необхідно приходити переймати досвід правильної роботи. Тут висока культура виробництва, рівень організації праці, - відповідно і висока якість продукції», - наголосив він після імпровізованої екскурсії заводом.

«60% продукції «Модерн-Експо» експортується у країни Європи, близького Сходу. А там жорстка конкуренція. І те, що саме пропозиції від нашого, волинського підприємства мають високий попит свідчить про можливості українського бізнесу. Україна може розвивати економіку, а досвід саме таких підприємств, представників нової бізнесової генерації, має стати ключовим у цьому», - зауважив голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Двоє росіян вже отримали ...
Наступна новина: На етно-гастрономічному ...

КОМЕНТАРІ