Луцьк: міський голова Микола Романюк привітав художній колектив ансамблю народного танцю «Радість» з 60-річним ювілеєм

Луцьк: міський голова Микола Романюк привітав художній колектив ансамблю народного танцю «Радість» з 60-річним ювілеєм

20.05.14 10:27 0 665
У 1954-му на творчому небосхилі нашого міста з’явилася маленька зірочка, яка згодом переросла у велике яскраве сузір’я – народний художній ансамбль народного танцю «Радість».

в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка відбулося справжнє свято хореографічного мистецтва – концерт, присвячений 60-річчю створення народного ансамблю танцю «Радість» Палацу учнівської молоді.

У залі зібралася уся родина: педагогічний колектив та вихованці, їхні батьки, випускники різних років, а також численні шанувальники хореографічного мистецтва.

Розпочався концерт композицію «Волинський край», автором постановки якої є заслужений працівник культури України Ілля Богданець – перший керівник ансамблю. Опісля присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять видатного митця.

Колектив ансамблю та його вихованців з ювілейною датою творчої діяльності привітав Луцький міський голова Микола Романюк. Він висловив вдячність педагогам за активну фестивально-концертну діяльність та популяризацію танцювального мистецтва серед молоді міста Луцька.

«Діти, які є учасники ансамблю, стають по-іншому дивитися на світ, вони прикладають максимум зусиль, аби подарувати присутнім своє мистецтво», - зазначив міський голова та висловив вдячність батькам вихованців, які постійно підтримують та допомагають у розвитку дитячого таланту.

«Ми маємо чим пишатися. Тож нехай і надалі буде успішною ваша творчість, реалізовуються усі задуми, репертуар збагачується новими постановкам», - зазначив він й побажав всьому колективу невичерпної енергії, міцного здоров'я, благополуччя, натхнення у здійсненні всіх починань та нових художніх звершень.

За активну фестивально-концертну діяльність та популяризацію танцювального мистецтва серед молоді міста Луцька, а також з нагоди 60-річчя творчої діяльності він вручив колективу вітальний адрес. Почесною грамотою міського голови він відзначив Віктора Шугалова, балетмейстера народного ансамблю танцю «Радість» Палацу учнівської молоді.

Запальні мелодії, стрімкі та плавні рухи, вишукані костюми милували глядацьке око. Вихованці ансамблю занурили присутніх у атмосферу колоритного танцювального дійства. Також присутні переглянули архівні відеоматеріали, в яких розповідалося про історію створення та діяльність ансамблю.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ