В Луцьку нагородили найкращих учнів

В Луцьку нагородили найкращих учнів

20.05.14 09:49 0 696
У Палаці культури міста Луцька вшановували обдаровану учнівську молодь навчальних закладів. Тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу навчального закладу, а й міста, області та держави.

Участь у заході взяли Луцький міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, депутат міської ради Анатолій Пархом’юк, заступник голови правління «Благодійного фонду Ігоря Палиці – «Новий Луцьк», депутат міської ради Ірина Констанкевич.

У вітальному слові Микола Романюк сказав: « у цій залі ми бачимо кращих з кращих. Це молодий цвіт нашого міста. Нагородження кращих учнів уже стало доброю традицією. Цього моменту чекають діти та їхні педагоги. Також із нетерпінням цього очікують і батьки, адже їм приємно, коли їхня дитина виходить на цю сцену та отримує нагороду».

Міський голова подякував дітям, які постійно навчалися, вдосконалювалися, здобували додаткові знання.

Також слова вдячності висловив педагогам за те, що вони змогли розгледіти в дітях талант та допомогли йому розвинутися, а батькам - за постійне сприяння та допомогу.

«Ми всі разом робимо вклад не лише у становлення певної особистості, а у розвиток нашого міста, області та України. Ці діти, які тут нагороджені, вони в майбутньому будуватимуть нашу країну. Ми горді, що є така талановита молодь», – наголосив Микола Романюк.

Міський голова подякував усім за працю та побажав дітям досягнення нових вершин у навчанні та житті.

Представники влади нагородили учнів у номінаціях «Навчальні творчі досягнення», «Художні творчі досягнення», «Винахідник та раціоналізатор», «Високі спортивні досягнення» та інших.

Переможцем конкурсу «Учень року - 2014» став Роман Король, учень 11 класу Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука (І місце у Всеукраїнській олімпіаді з екології, ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з хімії, І місце у Всеукраїнському конкурсі-захисті (секція хімія), І місце у Всеукраїнському турнірі юних біологів), член збірної команди України на міжнародну олімпіаду з хімії.

Для переможців та гостей заходу організували святковий концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ