Луцьк: секретар міської ради Сергій Григоренко взяв участь у святкуванні Дня міста Кам’янця-Подільського

Луцьк: секретар міської ради Сергій Григоренко взяв участь у святкуванні Дня міста Кам’янця-Подільського

20.05.14 11:38 0 801
У суботу, 17 травня, Кам’янець-Подільський відсвяткував черговий День народження. В урочистостях взяв участь і секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко.

Привітати жителів міста завітали офіційні делегації з Укмерге (Литва), Романі (Румунія), Лівані (Латвія), Глогува (Польща), Глоговського повіту (Польща), Генерального Консульства Словаччини в Україні, а також із сусідніх міст – Хмельницького, Чернівців, Тернополя.

Урочиста зустріч із гостями відбулася в сесійній залі міської ради, де до присутніх з вітальним словом звернувся міський голова Михайло Сімашкевич.

Вітали подільчан зі святом й гості.

«Сучасне процвітання Кам’янця-Подільского відбувається завдяки натхненній праці його жителів, які створюють блага, роблять рідне місто затишним та охайним. Впевнений, що взаєморозуміння, відповідальність та щоденна копітка праця сприятимуть подальшому розвитку міста», - зазначив у вітальному слові секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко й побажав подільчанам міцного здоров’я, щасливої долі, добра та процвітання.

Повернувшись до Луцька, Сергій Григоренко поділився враженнями від перебування у місті Кам’янець-Подільський. Перше, про що розповів і що зацікавило посадовця Луцької міської ради, це те, що там введено плату для в’їзду у стару частину міста автотуристів. «Тож за короткий термін, а це – вісім місяців від прийняття такого рішення, бюджет міста поповнився на понад 3 млн грн», - розповів Сергій Григоренко. Зацікавила його й система СМС-скарг, яка успішно працює у Кам’янець-Подільську. «Набравши лише чотири цифри, кожен подільчанин може вказати на ті чи інші недоопрацювання комунальних служб міста. І про це дізнаються не лише начальники ЖЕКів, але й їхні безпосередні керівники», - продовжив розмову секретар Луцької міської ради та повідомив, що буде пропонувати розглянути впровадження таких інновацій у нашому місті. Також, за дорученням міського голови Миколи Романюка, він запросив делегацію з Кам’янця-Подільського на чолі з міським головою Михайлом Сімашкевичем до Луцька на святкування Дня міста.

До слова, місто Кам’янець-Подільський виступило одним із засновників Асоціації органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів». Тож Луцьк, Кам’янець-Подільський та ще вісім українських міст – членів Асоціації активно популяризуватимуть себе в Європі, створивши сучасний міжнародний туристичний продукт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Між Львовом і Краковом ...
Наступна новина: Кримські пляжі гнітюче ...

КОМЕНТАРІ