В Луцьку команди клубів за місцем проживання визначили найкращого у волейболі

В Луцьку команди клубів за місцем проживання визначили найкращого у волейболі

20.05.14 11:00 0 678
Комітет по фізичній культурі та спорту спільно з міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували і провели у спортивному залі навчально-виховного комплексу № 24 традиційні змагання з волейболу серед команд клубів за місцем проживання за програмою спартакіади міста серед команд п’ятої групи.

Цьогорічні змагання проходили за підтримки міжнародного проекту «FAIR PLAY – Чесна гра», який здійснюється в рамках Національної інформаційної кампанії «Не дай СНІДу шанс!», і який активно впроваджується в нашому місті. Мета проекту: убезпечити дітей та молодь від шкідливих звичок та виховання в них відповідального ставлення до своїх рішень і вчинків, прищеплення духу здорового способу життя та чесної гри.

В змаганнях брали участь команди юнаків 1999-2000 років народження шести міських клубів за місцем проживання. Боротьба у всіх зустрічах проходила дуже емоційно, технічно і надзвичайно напружено.

Перемігши в усіх поєдинках своїх суперників, переможцями стали юні волейболісти клубу «Олімпія» (спеціаліст Ніна Лисенко). Друге місце, програвши лише переможцю, виборола команда клубу «Стріла» (спеціаліст Галина Тимощук). Третя сходинка в клубу «Юність» (спеціаліст Катерина Літвін).

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами міськспорткомітету, а координатор проекту «FAIR PLAY – Чесна гра» в місті Луцьку Віктор Єзерський вручив командам нагороди від Фонду.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ