Львівщина: «Облдержадміністрація скоординовує роботу відповідних служб для максимально якісного забезпечення чесного, прозорого та безпечного волевиявлення виборців», – Йосиф Ситник

Львівщина: «Облдержадміністрація скоординовує роботу відповідних служб для максимально якісного забезпечення чесного, прозорого та безпечного волевиявлення виборців», – Йосиф Ситник

20.05.14 18:01 0 631
«Виборчі комісії у визначені терміни розпочали свою роботу та забезпечуються усім необхідним для повноцінного функціонування. Також обласна державна адміністрація робить все, аби вибори Президента України на Львівщині відбулись прозоро й безпечно».

Про це повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник під час Всеукраїнської селекторної наради з питань підготовки до виборів Президента України, що відбулась під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

«Для оперативного вирішення проблемних питань, що виникають під час підготовки до виборів за кожною виборчою дільницею закріплені працівники райдержадміністрацій, міськвиконкомів та районних адміністрацій Львівської міської ради (1680 осіб), які працюють у тісному контакті з окружними та дільничими виборчими комісіями»,- відзначив Й. Ситник.

Також перший заступник голови ЛОДА наголосив, що підготовлено та затверджено заходи щодо охорони виборчих бюлетенів під час їх транспортування від окружних до дільничих виборчих комісій під час їх одержання та після підрахунку голосів виборів.

Окрім того, в регіоні подбали, аби переселенці з інших областей мали змогу взяти участь у виборах Президента України. За словами Йосифа Ситника, до органів ведення Державного реєстру звернулися 148 жителів АР Крим із заявами щодо тимчасової зміни місця голосування. Всі вони зможуть взяти участь у виборах на території області. Всього в області тимчасово змінили місце голосування близько 2 тис. виборців з інших регіонів України.

Загалом на території області утворено 12 виборчих округів. Сформовано 2144 виборчі дільниці, а саме 2067 – звичайних і 75 – спеціальних у лікувальних та пенітенціарних закладах, з них 545 дільниць з кількістю виборців понад 2 тис.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Дитячий ...

КОМЕНТАРІ