У Львові відбулись військово – спортивні змагання “Крізь вогонь та воду”

У Львові відбулись військово – спортивні змагання “Крізь вогонь та воду”

20.05.14 15:29 0 653
17-18 травня у м. Львові відбулися військово-спортивні змагання зі СВІМ “Крізь вогонь та воду”.

Головною метою проведення заходу є сприяння військово-патріотичному вихованню дітей та молоді, підготовка юнаків до служби в армії, заохочення до вивчення шкільного предмету “Захист Вітчизни” та організація змістовного дозвілля дітей.

Відповідно до легенди змагань, команда у складі 8 бійців долаючи смугу перешкод потрапляла на територію військової бази умовного противника, знешкоджувала головні об’єкти і вогневі точки (потрапити на склад боєприпасів та зайняти позиції для стрільби зі снайперських гвинтівок, автоматів, кулемета, гранатомета та базуки). У повному складі команда приймала бій. Кожен учасник команди виконував свою роль, про яку командир попереджав заздалегідь.

У змаганнях взяли участь понад 200 учасників м. Львова та області. Юні бійці відстоювали честь своїх шкільних команд і виборювали звання чемпіонів 2014р. Переможцями цьогорічних змагань стали учні середньої школи №47, що у Винниках, яких нагороджено великим перехідним кубком СВІМу. Друге і третє місце посіли учні відповідно учні загальноосвітніх шкіл №20 та №13.

Організатори змагань: ЛОГО Асоціація Сіндокан, ВМО “СВІМ” за підтримки Служби у справах дітей облдержадміністрації, комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Львівської обласної ради.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ