Олег Панькевич просить терміново внесті до списків виборців українців, які голосуватимуть у Польщі

Олег Панькевич просить терміново внесті до списків виборців українців, які голосуватимуть у Польщі

20.05.14 12:18 0 694
Народний депутат України, заступник Голови ВО "Свобода" Олег Панькевич звернувся до Центральної виборчої комісії та МЗС з проханням посприяти реалізації виборчих прав громадян України, які перебувають за кордоном, зокрема в питанні внесення їх до Державного реєстру виборців. Свободівець закликає вирішити це питання якнайшвидше, оскільки збігає термін внесення виборців до списків.

До Олега Панькевича звернулися громадяни України, які тимчасово проживають у Республіці Польща та воліють взяти участь у позачергових виборах Президента України, з приводу включення їх до списку виборців на закордонній виборчій дільниці № 900069 (приміщення Посольства України в Республіці Польща).

"Відповідно до закону "Про вибори Президента України", 19 травня 2014 року – останній день, коли громадяни України, які проживають за кордоном, можуть подати заяву для їх включення до списку виборців. Проте наші громадяни, які зараз перебувають у Республіці Польща, побоюються, що ЦВК не врахує цих заяв через їх велику кількість", – зазначив народний депутат.

Свободівець просить терміново організаційно посприяти реалізації виборчих прав громадян України, які перебувають за кордоном, зокрема в питаннях внесення їх до Державного реєстру виборців, до уточнених списків виборців, щодо зміни місця голосування без зміни виборчої адреси, відповідно до поданих ними у закордонні виборчі дільниці заяв.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські школярі мають ...
Наступна новина: Тегеран розкритикував ...

КОМЕНТАРІ