Житомирщина: 20 травня відбудеться кастинг на участь у конкурсі «Якщо ти зірочка, засвітись»

Житомирщина: 20 травня відбудеться кастинг на участь у конкурсі «Якщо ти зірочка, засвітись»

20.05.14 12:09 0 648
У вересні 2013 року у м. Житомирі був створений благодійний фонд «Надія Є» в підтримку талановитих і обдарованих дітей та молоді з метою збереження цінного генофонду нації Поліського краю. За період діяльності організації проведено ряд цікавих тематичних заходів та запроваджено культурно-соціальні програми на утвердження і розвиток української культури серед громадськості міста та області.

З 1 квітня по 1 червня 2014 року фонд оголосив та провадить обласну благодійну дитячу мистецьку акцію «Якщо ти зірочка, засвітись» з метою відшукати і підтримати юні таланти Житомирщини. У ній візьмуть участь талановиті діти 6-12 років, які проживають у місті Житомирі і хочуть творити в ім’я процвітання України.

Обдаровані діти оцінюватимуться у номінаціях: вокальні здібності, хореографічні здібності, художнє читання, володіння окремими музичними інструментами.

Кастинг на участь у конкурсі відбудеться 20 травня о 13.00 у міському Палаці культури.

Учасники відбору візьмуть участь у гала-концерті «Зірка+зірка», присвяченому Всесвітньому Дню захисту дітей, який відбудеться 1 червня. Переможців чекають подарунки спонсорів та подальша підтримка. Головному переможцю творчого змагання під час заключного гала-концерту буде вручено іменну премію голови облдержадміністрації.

За додатковою інформацією організатори просять звертатися за телефонами: (0412) 22-27-07, (097) 682-14-00.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ