На Рівненщині триває робота з проведення земельних торгів

На Рівненщині триває робота з проведення земельних торгів

20.05.14 15:42 0 803
Землевпорядники Рівненщини активізували роботу з проведення земельних торгів в області. – «Одним із вагомих джерел наповнення місцевих та державного бюджетів є продаж земельних ділянок державної чи комунальної власності та прав на них, в тому числі і на конкурентних засадах (земельних торгах)» — зазначила начальник Головного управління Держземагентства в області Світлана Богатирчук-Кривко під час наради з керівниками територіальних органів.

На Рівненщині за останні три роки продано 25 земельних ділянок у власність та 46 прав оренди на них. За цей час на торгах у Володимирецькому районі продано- 13, Костопільському - 12 та Гощанському – 11 земельних ділянок у власність та прав оренди на них. У Здолбунівському районі – 7, Млинівському, Рівненському, Сарненському по 5, Дубенському – 3, Корецькому, Рокитнівському, Радивилівському, Острозькому та м. Рівне – по 2 земельні ділянки.

-«Фахівці головного управління вживають всі необхідні організаційні заходи щодо підготовки до продажу та продажу земельних ділянок шляхом проведення земельних торгів, а саме: визначають перелік з найбільш інвестиційно-привабливих земельних ділянок, враховуючи наявність потенційних покупців, розміщують оголошення в друкованих та електронних засобах масової інформації з переліком земельних ділянок, зацікавлюючи таким чином нових інвесторів» - підсумувала Світлана Кирилівна.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львові відбулись ...
Наступна новина: Чверть боснійців ...

КОМЕНТАРІ