Керівники ФК «Тернопіль» розповіли про перспективи футбольного клубу

Керівники ФК «Тернопіль» розповіли про перспективи футбольного клубу

20.05.14 09:42 0 700
19 травня у міській раді відбулася прес-конференція керівництва ФК «Тернопіль», на якій очільники футбольного клубу розповіли про перспективи виходу муніципальної команди у Першу лігу.

«Рік тому почесний президент ФК «Тернопіль» Сергій Надал поставив перед нам завдання вийти у Першу Лігу, - розповідає директор ФК «Тернопіль» Андрій Дмитрів. – Це завдання ми майже виконали, проте вихід у Першу Лігу викликає збільшення фінансових витрат. Тому ми вирішили друкувати абонементи на наступний сезон»

Самі абонементи будуть вартувати від 200 до 300 грн. на усі домашні ігри, тобто у розрахунку за одну гру – це 10-20 грн.

«У теперішній ситуації ми близькі до перемоги, щоб пройти у Першу Лігу, проте не буду забігати наперед, – розповідає головний тренер муніципальної команди Василь Івгеш. – Зазначу, що дуже визначально, що усі учасники футбольного клубу «Тернопіль» - це вихованці тернопільського футболу і надалі ми будемо залучати лише наших вихованців та радувати тернополян грою».

До слова, у четвер, 22 травня о 18 год. на Тернопільському міському стадіоні ФК «Тернопіль» зіграє з київським ФК «Оболонь – Бровар».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Варфоломій І: Конфлікт в ...
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ