Тернопілля: Михайло Головко провів низку зустрічей на Шумщині

Тернопілля: Михайло Головко провів низку зустрічей на Шумщині

20.05.14 11:20 0 696
18 травня 2014 року Михайло Головко разом з новопризначеним головою Шумської РДА свободівцем Василем Габором на відкритті сільських спортивних ігор привітали учасників змагань. Народний депутат подарував спортивний інвентар для міського стадіону та звернувся до учасників ігор.

"Дуже приємно бачити стільки молодих хлопців, адже здорова молодь – запорука сильної нації. Тому важливо проводити такі змагання та залучати молодь до спорту. Влада, своєю чергою, зобов'язана всебічно сприяти розвитку і популяризації спорту та здорового способу життя", – зазначив Михайло Головко.

Також свободівці завітали на урочистий концерт з нагоди 60-річчя школи у селі Малі Садки. Михайло Головко та Василь Габор привітали вчителів, учнів школи та гостей свята з ювілеєм школи.

Опісля Михайло Головко провів зустріч із виборцями села Угорськ. Народний депутат прозвітував про депутатську діяльність та представив передвиборчу програму кандидата на пост Президенти України Олега Тягнибока. Також обговорив болючі питання для громадян України, району та села. Жителів краю хвилює те саме, що і людей в різних куточках країни, – це проведення люстрації, вдосконалення законодавчої бази, розвиток малого та середнього бізнесу тощо.

"На жаль, досі немає тих законів, які вкрай необхідні і які мають бути ухвалені після революції. Свободівці подали низку законодавчих ініціатив, які стосуються всіх царин життя, тепер потрібна підтримка їх у залі парламенту. Усі ми розуміємо, що країна розграбована режимом Януковича, тому потрібні рішучі дії по наведенню порядку. Наші ініціативи дуже часто просто не знаходять потрібної кількості голосів у стінах Верховної Ради. Проведення люстрації та очищення влади також призведе до очищення парламенту, адже там сформувалася прокремлівська коаліція, яка, прикриваючись недоторканістю, підігрує агресору Путіну і не підтримує важливих для України законопроєктів", – зазначив під час зустрічі Михайло Головко.

За результатами скарг Михайло Головко скерує депутатські звернення та запити щодо розв'язання проблем.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Між Львовом і Краковом ...

КОМЕНТАРІ