На Тернопіллі Михайло Головко провів зустріч з виборцями у Вишнівці

На Тернопіллі Михайло Головко провів зустріч з виборцями у Вишнівці

20.05.14 15:13 0 653
17 травня 2014 року Михайло Головко провів зустріч із жителями Вишнівця на міському ринку. Також під час візиту до району народний депутат ознайомився з ситуацією на місці, поспілкувався з керівництвом смт Вишнівець та жителями і розповів учасникам зустрічей про ключові моменти програми Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та Олега Тягнибока.

Громаду непокоять питання із проведенням люстрації чиновників, правоохоронців, прокурорів, суддів, боротьба з корупцією та необхідність заборони діяльності Комуністичної партії в Україні. "Свободівці в парламенті зареєстрували понад 600 законопроєктів, але немає голосів для їх ухвалення. Ми всі прекрасно розуміємо, що цей депутатський склад не відображає політично-суспільних запитів народу. Ми тричі ставили на голосування закон про люстрацію, але всі три рази наша ініціатива була провалена. Усі відповідні законопроєкти по люстрації, боротьбі з корупцією чи забороні компартії мають набрати щонайменше 226 голосів депутатів", – зазначив Михайло Головко.

Також люди зверталися до народного депутата з питанням щодо скасування пенсійної реформи та подолання соціальної нерівності серед пенсіонерів, на що Михайло Головко повідомив про ініціати з реформування пенсійної системи, які вже давно були запропоновані "Свободою", що передбачають нарахування пенсій не відповідно до заробітної плати, а за стажем.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ