Тернопілля: «Хто має молодь – той має майбутнє»

Тернопілля: «Хто має молодь – той має майбутнє»

20.05.14 16:00 0 610
Під таким гаслом 19 травня, в приміщенні сесійної зали Тернопільської облради відбувся форум для обдарованої молоді, в рамках якого кращі учні краю були відзначені грамотами та іменними преміями. Цьогоріч у 12 номінаціях нагороди отримали близько 50 дітей. Вони стали переможцями обласних етапів Всеукраїнських олімпіад із базових навчальних дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України та інших різноманітних випробовувань. ж ці діти, котрих, безперечно, чекає вартуюче їх майбутнє, отримали чергове підтвердження своєї обдарованості.

Василь Хомінець, вітаючи номінантів, зазначив: «У цьому залі зібрався цвіт нашої молоді. Обласна рада робить усе можливе, щоб достатньо було на Тернопільщині спеціалізованих навчальних закладів, де б виховувалися розумні, творчі, обдаровані діти, де б вони удосконалювали свої знання та навики. Ви як переможці учнівських олімпіад із різних дисциплін, творчих конкурсів та змагань, уже довели, що у вас є бажання до знань та наснага до самовдосконалення. Зараз у нашої держави відкривається «друге дихання», а тому їй вкрай потрібні ваші знання, інтелект, молодече завзяття. Вам творити майбутнє України, робити її економічно потужною та могутньою. Переконаний, що з такою молоддю це вдасться втілити в життя. А творча і молодь складе нову еліту держави».

Під час форуму присутні пом’янули хвилиною мовчання усіх жертв протистоянь на території України за останні місяці. Дівчата та юнаки склали присягу Небесній Сотні в служінні вірою та правдою нашій країні задля гідного життя в ній.

Також обдарованих дітей Тернопілля привітали співучі голоси міста.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ