На Хмельниччині громадяни про наболіле…

На Хмельниччині громадяни про наболіле…

21.05.14 11:11 0 681
Одним із можливих способів вирішення наболілих турбот громадян є діалог із владою як завдяки особистих прийомів, так і за допомогою «гарячих» телефонних ліній. Одна з таких телефонних ліній відбулася за участю першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Симчишина. Поспілкуватися з представником діючої влади виявили бажання лише дві громадянки. Так, жителька Кам’янця-Подільського уже не вперше звертається до обласної влади аби та допомогла розібратися у питанні, що турбує заявницю. Вона вважає, що завдяки непрофесійним діям працівників тепломережі, житловий будинок, у якому вона проживає, поступово просідає. Проте усі комісії, які відвідували місце події, включаючи і з Адміністрації Президента жодних порушень комунального господарства там не виявили. Спілкуючись із заявницею Олександр Сергійович зазначив, що за участі представників облдержадміністрації буде створена відповідна комісія та виїде на місце події для з’ясування усіх обставин справи.

Багатодітна мати з обласного центру звернулася до посадовця з питанням щодо можливості отримання безкоштовної путівки у табір відпочинку для семирічного сина. На що посадовець відповів, що надасть доручення компетентним особам задля вивчення цього питання.

Зважаючи на малу кількість дзвінків у студію, перший заступник голови облдержадміністрації мав можливість відповісти на запитання присутніх журналістів.

Цікавили представників засобів масової інформації різноманітні питання. Так, стосовно перебігу виборчого процесу, Олександр Сергійович зазначив, що напередодні під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка відбулася селекторна нарада щодо заходів безпеки під час виборів. Посадовець висловив сподівання на підтримку громадських організацій під час проведення виборів. Поряд з цим, слідкуватимуть за правопорядком, окрім працівників органів внутрішніх справ, також і представники інших структур, включаючи працівників райдержадміністрацій та облдержадміністрації. За його словами, виборчий процес на Хмельниччині відбувається згідно встановленого плану, проведено засідання виборчих комісій, усі виборчкоми забезпечені необхідною комп’ютерною технікою. Незважаючи на проблеми через відсутність телефонного зв’язку у деяких сільських виборчих дільницях, які наразі забезпечені мобільним телефонним зв’язком все відбувається відповідно до плану.

Стосовно призначення голів райдержадміністрацій посадовець зазначив, що наразі призначено 15 голів адміністрацій, хоча у Волочиську та Ярмолинцях є певні проблеми зі сторони громади, що перешкоджає виконанню своїх посадових обов’язків новопризначеними посадовцями.

Цікавило журналістів і питання забезпечення обласного центру дитячими навчальними закладами. Посадовець зазначив, що проблему мало б вирішити введення в експлуатацію ДНЗ № 36, але через брак фінансування цього не вдалося досягти. Тому необхідним є пошук альтернативних рішень, адже діти, які досягли трирічного віку мають бути забезпечені навчальними закладами.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ