Олександр Сич: Батальйони територіальної оборони в усіх областях України створюються на виконання завдання Уряду

Олександр Сич: Батальйони територіальної оборони в усіх областях України створюються на виконання завдання Уряду

21.05.14 12:24 0 636
«Демонстрація того, що ми можемо протиставити російській агресії дисципліноване, боєздатне українське військо, навчене, яке може відстояти мир і спокій на своїй землі, є надзвичайно важливою», - заявив Віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич під час офіційного приведення до присяги особового складу батальйону територіальної оборони Івано-Франківської області, що відбулося у селищі Делятин 18 травня 2014 року.

Забезпечений зброєю та технікою батальйон територіальної оборони у складі до 425 осіб охоронятиме правопорядок на Прикарпатті, вживатиме заходів щодо недопущення терористичної загрози і диверсійних актів на території області. «Є завдання від Уряду створити батальйони територіальної оборони в усіх областях, щоб бути готовими чи до повномасштабної війни, чи до ліквідації локальних терористичних актів», - пояснив Олександр Сич.

За словами урядовця, в умовах війни, яку розв’язала Росія проти України, дуже важлива згуртованість суспільства та національна єдність. «Зараз відбувається війна нового формату, так звана гібридна війна, дві складові якої – це терористична діяльність територіальних бригад спецназівців російської держави та інформаційна війна. Сотні добровольців, стаючи до лав Збройних сил України, переконливо засвідчують, що вся Українська держава, українське суспільство загалом готові стати на захист миру, спокою у боротьбі проти російського агресора», - наголосив Олександр Сич.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аварія на залізниці у ...
Наступна новина: У жіночій кваліфікації ...

КОМЕНТАРІ