Цього тижня почнуть виплачувати допомогу сім'ям Небесної сотні

Цього тижня почнуть виплачувати допомогу сім'ям Небесної сотні

21.05.14 13:09 0 653
Соціальні виплати, які родини загиблих Героїв Майдану повинні отримати згідно з Постановою Уряду, почнуть виплачувати уже до кінця цього тижня.

Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр України Віталій Ярема під час наради щодо розв’язання соціально-побутових та інших проблем родичів осіб, смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 року, – інформує прес-служба Кабміну.

У ході наради члени сімей загиблих звернулися з рядом проблем та запитань до першого віце-прем’єра та представників профільних міністерств. Найбільше їх хвилювали питання соціального забезпечення, а також розслідування кримінальних справ.

Віталій Ярема та представники міністерств відповіли на усі запитання. Говорячи про проведення розслідування, Віталій Ярема наголосив: «Керівництво держави, яке прийшло до влади після подій на Майдані, зацікавлене в об’єктивному розслідуванні справи».

Урядовець також повідомив, що соціальні виплати, які родини загиблих повинні отримати згідно з Постановою Уряду, почнуть виплачувати уже до кінця цього тижня.

Підсумовуючи, Віталій Ярема зазначив, що шня зустріч відповіла на багато запитань та висловив сподівання, що ті організаційні проблеми, які існували, будуть вирішені. Він також виступив з ініціативою проведення зустрічі за участі усіх родин загиблих та широкого кола представників Уряду для обговорення досягнутих результатів через місяць.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На 1-му Таврійському ...
Наступна новина: Місцеві бюджети Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ