«Першого грудня»: Неучасть у виборах – це зречення відповідальності за долю держави

«Першого грудня»: Неучасть у виборах – це зречення відповідальності за долю держави

21.05.14 10:55 0 644
Ініціативна група «Першого грудня» закликає усіх громадян України взяти участь у виборах президента 25 травня.

Про це йдеться у зверненні ініціативної групи «Першого грудня», що є у розпорядженні .

Як йдеться у зверненні, вперше обрання нового глави нашої держави проходитиме в умовах військової, політичної та економічної агресії проти України. Ця обставина вимагає великої солідарності та згуртованості суспільства.

Саме тому «Першого грудня» закликає всіх співгромадян взяти участь у виборах.

« це – головний спосіб захистити себе, свій народ і державу. Неучасть у виборах – це зречення власної відповідальності за долю держави», – наголошують у зверненні і додають, що новий президент приходить у важкий час. Він потребуватиме підтримки народу.

«Революція гідності мала мільйони облич. Президент повинен завжди пам’ятати про свою рівність з мільйонами та обов’язок служити цінностям, за які поклали життя наші брати і сестри.

Обов’язок нового президента – здійснити великі надії всієї країни на справжню свободу та демократію, вільну економіку без корупції та криміналітету.

Нам усім натомість належить не лише очікувати дій нового глави держави, а самостійно і щоденно дбати про захист своїх прав і свобод.

Маємо утвердити в Україні підзвітність уряду та постійний контроль громадянського суспільства за владою», – наголошують в ініціативній групі і підкреслюють, що потрібен справжній діалог всього суспільства, але «за жодних обставин цей діалог неприпустимо підмінити черговим компромісом з нашим майбутнім».

«Не може бути компромісу з тими, хто хоче знищити Україну. Не можна ставити під загрозу національну ідею, демократію, безпеку і європейську перспективу», – заявляють в ініціативі.

«Наш великий діалог повинен відкрити шлях для справжнього суспільного договору між громадянами, владою і бізнесом, який об’єднає Україну як вільну державу вільних людей і повноцінного учасника об’єднаної Європи», – йдеться у звернені.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Молодь обговорила ...

КОМЕНТАРІ