Роман Карпюк: Ваші перемоги – це здобуток всієї Волині і наш край гордиться своїми дітьми

Роман Карпюк: Ваші перемоги – це здобуток всієї Волині і наш край гордиться своїми дітьми

21.05.14 17:32 0 799
Майбутнє нації визначають найталановитіші її представники. Цьогоріч завдяки наполегливій співпраці з досвідченими педагогами знову на весь голос заявили про себе учні області на всеукраїнських предметних олімпіадах, турнірах, конкурсах-захистах, спортивних змаганнях, творчих конкурсах. Волинські школярі вкотре підтвердили свої переможні позиції - юні науковці вибороли загалом понад 80 призових місць.

дітей, їх вчителів та батьків вітали на обласному святі «Творча обдарованість».

Як наголосила начальник обласного управління освіти Валентина Загрева, обдаровані діти Волині завжди матимуть підтримку та сприяння у їх починаннях

Талановиту молодь, вчителів, батьків привітав заступник голови облдержадміністрації Роман Карпюк. «Ви досягнули високих результатів завдяки своїй щоденній наполегливій праці. І вами пишаються педагоги і батьки. Ваші перемоги – це здобуток всієї Волині і наш край гордиться своїми талановитими дітьми», - підкреслив він.

«Ви ще такі юні, а за плечима у вас – чимало здобутків і великий досвід пошуку, кропіткої праці. Я бажаю вам і в подальшому бути такими ж наполегливими, неспокійними, небайдужими в житті. А також – віри у краще майбутнє», - наголосив Роман Карпюк.

Двадцятьох учнів, які протягом двох-трьох років є переможцями Всеукраїнських олімпіад і наукових конкурсів та їх вчителів, Роман Карпюк нагородив одноразовими стипендіями голови облдержадміністрації та дипломами.

А Роману Королю, учневі 11 класу комунального закладу «Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинської області», який став Кращим учнем Волині 2014 року, заступник голови облдержадміністрації вручив диплом та кубок переможця.

Роман Король, який є переможцем Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук (І місця в секціях «Лісознавство», «Загальна біологія»); Всеукраїнських учнівських олімпіад з екології (І місце), хімії (ІІ місце), Всеукраїнського турніру юних біологів, володарем золотої медалі на Міжнародній олімпіади з біології, учасником тренувальних зборів з підготовки до Міжнародної олімпіади з хімії, подякував своїм педагогам та наставникам.

Відзначили й кращі навчальні заклади року. За цілеспрямовану та ефективну управлінську діяльність щодо розвитку творчих здібностей учнів дипломами управління освіти і науки облдержадміністрації та цінним подарунками нагороджено Волинський ліцей-інтернат; комунальний заклад «Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради»; Навчально-виховний комплекс «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» м. Горохів; Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою; Волинську обласну Малу академію наук.

Загалом же, майже двісті кращих учнів та педагогів Волині відзначили різноманітними почесними відзнаками та преміями.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ