Роман Карпюк: Попри стислі терміни, підготовка до виборів Глави держави відбувається ґрунтовно і без поспіху

Роман Карпюк: Попри стислі терміни, підготовка до виборів Глави держави відбувається ґрунтовно і без поспіху

21.05.14 13:24 0 629
Довгострокові спостерігачі від місії Enemo – Марія Павіцевіц та Огнієн Домуц з Боснії та Герцеговини ініціювали зустріч з представниками органів влади аби обговорити питання підготовки до проведення виборів Президента України в області. Делегацію іноземних спостерігачів прийняв заступник голови облдержадміністрації Роман Карпюк. Він зазначив, що попри стислі терміни, підготовка до виборів Глави держави відбувається ґрунтовно і без поспіху. Зокрема, в області уже функціонують 5 окружних та 1129 дільничних виборчих комісій 30 з яких – спеціальні. Згідно з вимогами ЦВК, усі без винятку ОВК і ДВК забезпечено необхідною комп’ютерною та оргтехнікою, засобами зв’язку, встановлено усі елементи програмно-технічного комплексу інформаційно-аналітичної системи "Вибори Президента України".

За словами заступника голови облдержадміністрації майже завершено роботу з уточнення попередніх списків виборців та тимчасової зміни місця голосування (у т.ч. кримчан), опрацювання відповідних відомостей, заяв та звернень. Уточнені списки будуть передані у ДВК не пізніше 22 травня.

Роман Карпюк також зауважив, що влада на усіх рівнях зацікавлена у прозорому та чесному процесі волевиявлення громадян. Відтак забезпечуватиме різнобічне сприяння діяльності офіційних спостерігачів, як вітчизняних, так і від іноземних держав та міжнародних організацій. З цією метою в області утворена спеціальна робоча група.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ