У Волинській області люди шукають справедливості

У Волинській області люди шукають справедливості

21.05.14 10:16 0 611
Прийоми громадян з особистих питань голова облдержадміністрації проводить кожного першого і третього понеділка місяця. От і шукати вирішення проблем до Григорія Пустовіта прийшли і лучани, і мешканці районів нашого краю.

Домінували соціальні питання. Зокрема, мами, які виховують дітей-інвалідів, просили сприяння у виділенні матеріальної допомоги для лікування зубів, що обов’язково необхідно робити цим діткам під анестезією. Для цього необхідна спеціалізована медична техніка, яка є лише в одній приватній стоматологічній клініці Луцька і вартує ця послуга недешево. Григорій Пустовіт визнав, що така проблема дійсно існує. Наразі шукаються шляхи вирішення.

Порушувалося й питання щодо надання пільгового автотранспорту. Зокрема інвалід першої групи висловлювала незгоду з рішенням суду щодо місця у черзі на спецтранспорт. Як повідомили на прийомі громадян, нині при департаменті соцзахисту облдержадміністрації створено комісію, яка ще раз детально розгляне це питання й, можливо, таки знайде шляхи його позитивного вирішення.

«Соціальні служби мають бути вкрай уважними до проблем людей. І шукати усі законні можливості, аби допомогти їх вирішити», - зауважив Григорій Пустовіт.

На прийом до голови облдержадміністрації знову прийшли вчителі Цуманської загальноосвітньої школи І - ІІІ ст. Ківерцівського району. Однак цього разу – інша сторона конфлікту, яка відстоювала точку зору нинішнього керівника. «На минулому прийомі ваші ж колеги нарікали на непрофесійність директора, я чую кардинально іншу думку. Оскільки компромісу досягти не вдається, рішення буде прийняте за результатами роботи спеціальної комісії», - повідомив Григорій Пустовіт вчителям.

«Люди приходять до мене з різними питання. Є й такі проблеми, які носять особистий характер. В цілому люди шукають справедливості, яка у кожного своя. Люди хочуть правди та хочуть бути почутими. Волиняни також розуміють, що в країні непроста економічна ситуація. Але, в міру наших можливостей, допомагаємо та сприяємо людям», - зазначив Григорій Пустовіт.

Як підкреслив голова облдержадміністрації, всі звернення перебувають на його особистому контролі до остаточного їх вирішення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Три проекти молодіжних ...

КОМЕНТАРІ