В Луцьку ЖЕК № 8 здійснює профілактику мереж водопостачання

В Луцьку ЖЕК № 8 здійснює профілактику мереж водопостачання

21.05.14 18:29 0 833
Про це повідомляє заступник директора підприємства Ольга Возняк. Аби забезпечити якісне та безперебійне водопостачання до будинків, що обслуговує підприємство, працівники ЖЕК № 8 ЖБК системно здійснюють профілактику мереж водопостачання – замінюють засувки, вентилі, труби. За словами заступника директора, минулого тижня такі роботи здійснено у житловому будинку № 25б, що на пр-ті Соборності. «Там замінено засувку на гарячу воду, вентиль, стояки холодної та гарячої води», - зазначає вона й пояснює, що такі роботи здійснюються у зв’язку із потребою заміни застарілих елементів. Замінено засувки та частину труби гарячого водопостачання на пр-ті Соборності, 30 а, стояк гарячого водопостачання – на Кравчука, 7, 22.

Аби уникнути аварійних випадків та задля комфорту мешканців, продовжуються роботи з ремонту вхідних дашків. Такі роботи здійснено у житлових будинках на пр-ті Соборності, 37 б (2 під’їзд), 31 (4 під’їзд), на вул. Кравчука, 32 відремонтовано вхідні сходи (2, 3 під’їзди).

Системно здійснюються роботи з благоустрою прибудинкових територій. Так, зрізано аварійні дерева на пр-ті Перемоги, 21, Коперніка, 66а, Гордіюк, 33а, здійснено косіння трави на прибудинкових територіях вул. Рівненська, 81, 83 а, 85, пр-т Соборності, 13, 15, 20, 20а, 22а.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ