В Луцьку депутати заслухали звіт про роботу заступника міського голови Тараса Яковлева

В Луцьку депутати заслухали звіт про роботу заступника міського голови Тараса Яковлева

21.05.14 14:25 0 717
28 травня відбудеться 60-а сесія міської ради. Напередодні пленарного засідання депутати працюють у складі постійних депутатських комісій.

на своє засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Участь у ньому взяли секретар міської ради Сергій Григоренко, Андрій Буй, Анатолій Бірюков, Ігор Поліщук, Андрій Осіпов та заступник міського голови Тарас Яковлев.

Першим питанням у порядку денному засідання було: «Звіт про роботу заступника міського голови Яковлева Т.В. за 2013 рік». Тарас Яковлев зауважив, що у межах своїх повноважень займається роботою із зменшення заборгованості із заробітної плати працівникам установ, підприємств та організацій міста та збільшення рівня заробітної плати. За його словами, було проведено 28 засідань комісії, яка займається цим питання. Проводилися зустрічі з керівниками підприємств, які боргують своїм працівникам.

Заборгованість на початок року становила 2 млн 164 тис. грн.

Найбільша заборгованість на Луцькому підприємстві електротранспорту. Нині ця сума становить 1 млн 119 тис. грн. З початку року вдалося значно її скоротити.

Тарас Яковлев зазначив, що міська влада має план виведення підприємства з кризи і якщо все вдасться, то є надія, що до кінця року заборгованість із заробітної плати буде ліквідована.

Також Тарас Володимирович розповів про функціонування громадського транспорту в місті, міжнародне співробітництво міської ради тощо.

Ряд запитань до доповідача виникло у Тараса Буя, Анатолія Бірюкова, Андрія Осіпова, Ігора Поліщука та Сергія Григоренка.

Зрештою, присутні підтримали запропонований проект рішення та розглянути звіт Тараса Яковлева на пленарному засіданні.

Крім того, члени комісії вирішили внести на сесію міської ради, яка відбудеться у червні цього року, питання «Про обстеження стану житлового будинку по вул. Кондзелевича, 5 у м. Луцьку та розробки кошторису видатків необхідних для проведення капітальних робіт по ремонту будинку або придбання житла для переселення мешканців будинку».

Під час сьогоднішнього засідання розглянуто ряд звернень громадян.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі триває свято ...
Наступна новина: На фестивалі «Київські ...

КОМЕНТАРІ