Звернення прокуратури області до волинян

Звернення прокуратури області до волинян

21.05.14 09:42 0 669
Генеральною прокуратурою України та прокуратурою міста Києва проводиться розслідування кримінальних проваджень за фактами умисних вбивств, нанесення тілесних ушкоджень, знищення та пошкодження майна учасників мирних акцій протестів, що проходили у місті Києві упродовж листопада 2013-лютого 2014 років.

На сьогоднішній день розслідування ускладнено, зокрема тим, що багато потерпілих та осіб, які були свідками чи очевидцями тих злочинів, володіють залишками знарядь їх вчинення (гільзи, кулі, світло-шумові пристрої, зброя, кийки, щити, засоби захисту, тощо), іншими матеріальними носіями (одяг, пошкоджені речі, предмети, транспортні засоби, тощо), а також фото-, відеоматеріалами, на яких зафіксовано факти вчинення злочинів, залишаються невідомими для органів досудового розслідування.

А тому, в межах розслідування вказаних кримінальних проваджень, слідчий відділ прокуратури Волинської області, в тому числі на виконання доручень Генеральної прокуратури України та прокуратури міста Києва, проводить ряд слідчих (розшукових) дій, направлених на встановлення осіб, які потерпіли від даних злочинів, свідків, очевидців вказаних подій, володільців речей, документів, відео- та фотоматеріалів, інших матеріальних та фактичних даних, що можуть мати значення для встановлення об’єктивної істини тих подій.

Зважаючи на викладене, переконливо просимо усіх, хто володіє вищевказаною інформацією або іншим чином може бути корисним для слідства, невідкладно звертатись до слідчого відділу прокуратури Волинської області за адресою м. Луцьк, вул. Кривий Вал, 29 або телефонувати за номерами 72-22-22, 77-19-69, 77-19-70.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: виконувачем ...

КОМЕНТАРІ