У Волинській області рятувальники вдосконалювали навички професійної майстерності

У Волинській області рятувальники вдосконалювали навички професійної майстерності

21.05.14 10:44 0 651
Щоб перемогти потрібно діяти. Діяти рішуче та бути згуртованими. Саме так щодня у пліч-о-пліч працівники пожежно-рятувальної служби йдуть у вогонь рятувати життя людей.

20 травня на базі другої державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Луцька пройшли навчання серед пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС України у Волинській області.

Для вдосконалення професійної майстерності та підвищення боєздатності вогнеборці відпрацювали рятування умовного потерпілого із задимленого середовища, виконали силові вправи в апаратах на стиснутому повітрі, а також пройшли смугу психологічного розвантаження.

«Рятувальники мають бути готовими до дій за призначенням при ліквідації надзвичайних ситуацій. Для цього необхідно постійно вдосконалювати свої професійні навики, максимально наближені до реальних подій», – зазначив начальник оперативно-координаційного центру Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Віктор Милостивий.

З початку року на Волині працівниками Служби порятунку «101» ліквідовано 464 пожежі, на пожежах врятовано 17 людей, в інших надзвичайних ситуаціях – 2.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині пожежа ...
Наступна новина: «Першого грудня»: Неучасть ...

КОМЕНТАРІ