У Чернігові готуються до виставки квітів «Щастя краси»

У Чернігові готуються до виставки квітів «Щастя краси»

21.05.14 11:40 0 688
Традиційно в День незалежності України 24 серпня на території Центрального парку культури і відпочинку відбудеться загальноміське свято-ярмарок та огляд-конкурс квітів і плодів «Щастя краси».

Про це повідомила заступник міського голови Анна Романова під час засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення цього конкурсу, що відбулось в Чернігівській міській раді.

За її словами, цього року огляд-конкурс пройде в звичайному форматі, але необхідно звернути увагу на залучення більшого кола громадськості до участі в ньому. «Адже відзначення в цьому році Дня незалежності є символічним», - підкреслила заступник міського голови.

Заступник начальника управління культури міської ради Юрій Ткач повідомив, що концепція цьогорічної виставки має патріотичне спрямування. Учасники - місцеві підприємства, навчальні заклади, організації та установи представлять стаціонарні квітучі композиції або клумби, які прикрашатимуть Центральний парк культури і відпочинку. Всім учасникам, які раніше не брали участі в конкурсі, будуть виділені земельні ділянки у парку, щоб автори в своїх композиціях змогли показати свою творчість та порадувати відвідувачів.

Учасники наради висловили свої пропозиції щодо проведення цього свята.

А. Романова висловила сподівання, що виставка квітів до Дня незалежності України пройде на високому організаційному рівні та збере багато чернігівців та гостей міста.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: обережно – ...
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ