Чернігів: Соціально-економічна ситуація в області

Чернігів: Соціально-економічна ситуація в області

21.05.14 16:20 0 814
Щодо ходу весняно-польових робіт

Станом на 19 травня в області посіяно 843 тисячі гектарів ярих культур (складає 97 % до загального прогнозу). Ярих зернових культур — 473,2 тисяч гектарів (96 % до загального прогнозу).

Щодо сімей, які виїхали з Автономної Республіки Крим та м. Севастополь

До органів влади звернулися за допомогою 259 осіб. Велика кількість осіб потребує працевлаштування. Питання продовжують перебувати у стадії вирішення та знаходитись на контролі ОДА.

Щодо виконання місцевих бюджетів області за січень-квітень 2014 р.

Надходження загального фонду місцевих бюджетів склали 464,1 мільйонів гривень, що забезпечило виконання бюджетних призначень на 103,6 %. Порівняно з відповідним періодом 2013 року доходи загального фонду бюджету області зросли на 8 мільйонів гривень або на 1,7 %.

Щодо заробітної плати

Протягом січня — квітня 2014 року на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам бюджетних установ області, що утримуються з місцевих бюджетів, направлено 850,8 мільйонів гривень. Для забезпечення виплати заробітної плати місцевими бюджетами області оформляються казначейські позики, у звітному періоді їх обсяг склав 611,2 мільйонів гривень.

Щодо заборгованості з оплати праці

Станом на 1 травня ц. р. заборгованість з оплати праці складає 80,4 мільйонів гривень. Із загальної суми заборгованість із заробітної плати з нарахуваннями, терміни виплат якої пройшли, складає 5 мільйонів гривень. Зазначене пояснюється обмеженістю у місцевих бюджетах області власних джерел фінансування та наявністю кредиторської заборгованості з цих виплат.

Заборгованість буде погашатися по мірі надходження до місцевих бюджетів власних доходів, дотації вирівнювання та залучення короткотермінових позик.

За інформацією з офіційного сайту облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ