У Житомирі триває свято дитячих талантів – кастинг «Якщо ти зірочка, засвітись»

У Житомирі триває свято дитячих талантів – кастинг «Якщо ти зірочка, засвітись»

21.05.14 14:21 0 3162
Понад 80 дітлахів з усієї області зібралися 20 травня 2014 року в Палаці культури м. Житомира. Усі вони приїхали для того, аби взяти участь в обласній благодійній мистецькій акції «Якщо ти зірочка, засвітись». Діти вражатимуть глядачів та журі піснями, танцями, читанням поезії та грою на музичних інструментах.

Організатор акції, голова благодійного фонду «Надія Є» Надія Юшкевич розповіла, що мета акції – відшукати та підтримати юні таланти нашої області.

«Сподіваємось, що свято дитячих талантів допоможе запалити зірочку надії в серці кожної дитини», - зазначила Надія Володимирівна.

На кастингу благодійної мистецької акції працює авторитетне журі, до складу якого увійшли заслужений працівник культури України Володимир Шинкарук; народний артист України Рафаїл Малиновський; президент кампанії РЕК, продюсер Георгій Матишнюк; директор музичного училища ім. Косенка Євгеній Шестаков. Голова журі – заслужений діяч мистецтв України Наталія Тімошкіна.

Журі визначатиметься із кандидатами на участь у другому турі акції – гала-концерті «Зірка плюс зірка», котрий відбудеться 1 червня 2014 року в приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги.

У гала-концерті обиратимуть по три переможці в чотирьох номінаціях: вокал (соло), художнє читання, гра на музичному інструменті, хореографія.

«Наші діти надзвичайно талановиті та обдаровані, але життєві обставини не завжди дають можливість проявити себе. Тому ця акція від фонду «Надія Є» допоможе найкращим, найсильнішим та найталановитішим дітлахам в подальшому сходженні до вершин майстерності та популярності», - сказав Володимир Шинкарук.

«Це світла, добра та щира подія, яка допоможе виявити талановитих діток. Акція кожній дитині дарує надію в те, що вона може стати зіркою. Організатори, члени журі, спонсори разом допомагатимуть таким дітям розкритися, рекомендуватимуть їх до участі у всеукраїнських конкурсах та фестивалях», - зауважив начальник управління культури облдержадмінітсрації, народний артист України Юрій Градовський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові визначили ...
Наступна новина: В Луцьку депутати заслухали ...

КОМЕНТАРІ