В Житомирській області внаслідок харчового отруєння до лікарні госпіталізовано 22 особи

В Житомирській області внаслідок харчового отруєння до лікарні госпіталізовано 22 особи

21.05.14 12:09 0 643
19 травня до інфекційного відділення Андрушівської центральної районної лікарні з діагнозом: «харчове отруєння» госпіталізовано 22 особи.

Причина захворювання – вживання неякісних продуктів харчування в кафе, яке знаходиться у районному центрі. 17 травня в даному закладі проводились похоронний обід та весілля. Загальна кількість присутніх у кафе складала більше 100 чоловік.

Наразі стан хворих задовільний.

Представниками обласної СЕС проведені обстеження для встановлення причин отруєння. За результатами попередніх аналізів у продуктах харчування виявлено наявність кишкового збудника (сальмонели).

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Марія Чашка привітала з ...
Наступна новина: 23 травня ...

КОМЕНТАРІ