В Тернополі медичний ліцей оголошує набір учнів

В Тернополі медичний ліцей оголошує набір учнів

21.05.14 15:24 0 633
ТНВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-медичний ліцей №15» проводить набір учнів до 10-го (ліцейного) класу (біолого-хімічного профілю). Крім збільшеної кількості годин на біологію та хімію учні мають можливість відвідувати на безоплатній основі факультативні заняття на базі ТДМУ ім. І.Горбачевського:

* «Фізіологія людини і тварин» (1 год./тиждень);

* «Хімія з основами фармакології» (2 год./тиждень);

* «Латинська мова» (2 год./тиждень).

Прийом учнів проходить у два тури: 19 червня 2014 року та 15 серпня 2014 року о 10 год. в кабінеті №26 (ІІІ поверх). Учні здають тести з біології і хімії та диктант з української мови. Прохідний бал – 24.

Учасники міжнародних олімпіад, конкурсів, призери та учасники ІІІ-ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, а також учасники ІІ та ІІІ етапів конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Малої академії наук поточного року звільняються від конкурсного випробування. У такому разі учневі виставляється до протоколу максимальна кількість балів.

Діти, які згідно з рейтингом пройшли конкурс, зараховуються до закладу наказом директора на підставі рішення педагогічної комісії. Зарахування дітей проводиться протягом 5 днів після оголошення результатів конкурсу.

До навчального закладу подаються такі документи: копія свідоцтва про народження, особова справа, медична картка (довідка) встановленого зразка, документ про освіту.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Житомирщина: у шести ...

КОМЕНТАРІ