Марія Чашка привітала з Днем народження Тернопільську обласну експерементальну комплексну школу мистецтв імені Ігоря Герети

Марія Чашка привітала з Днем народження Тернопільську обласну експерементальну комплексну школу мистецтв імені Ігоря Герети

21.05.14 11:58 0 782
З двадцятилітнім ювілеєм від імені голови облдержадміністрації Олега Сиротюка привітала Тернопільську обласну експерементальну комплексну школу мистецтв імені Ігоря Герети керівник апарату Марія Чашка.

"Сьогоднішній день особливий - ваша школа святкує двадцяте день народження. Я знаю, що шлях був нелегкий, але ви впоралися та зберегли свій навчальний заклад. - каже Марія Чашка. - Є три речі, які очишають і освячують нашу душу - це молитва, любов і мистецтво. У вашій родині, у вашій школі мистецтв усе це гармонійно поєднується. Мене вразило, що уже 20 років ваша школа є експерементальною. Як на мене, то цей експеремент вам вдався на всі сто відсотків і пора вже ділитися власним досвідом з усією Україною. Дозвольте вас привітати від імені Олега Сиротюка з таким красивим і величним та неповторним ювілеєм. Здоров'я, наснаги та нових звершень і здобутків вашій мистецькій родині".

Грамотами обласної державної адміністрації за багаторічне служіння краю, за високий професіоналізм, за вагомий внесок у вихованні творчої молоді та з нагоди двадцятої річниці Тернопільської обласної експерементальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Герети відзначили найкращих працівників закладу.

Довідка: Тернопільська обласна експерементальна комплексна школа мистецтв імені Ігоря Герети використовує індивідуальний плани в роботі з обдарованими дітьми. тут навчається понад 300 учнів. У школі гармонійно поєднані загальноосвітні предмети з мистецькими дисциплінами. На високому професійному рівні у школі, крім загальної, діти здобувають мистецьку освіту на музичному, хореографічному, театральному та образотворчому відділах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівський університет ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ