Тернопілля: виконувачем обов’язків начальника Головного управління Держземагентства області став Віктор Мартинюк

Тернопілля: виконувачем обов’язків начальника Головного управління Держземагентства області став Віктор Мартинюк

21.05.14 09:44 0 698
Новопризначеного виконувача обов’язків начальника Головного управління Держземагентства у Тернопільській області Віктора Мартинюка представив перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак.

Перший заступник очільника краю окреслив першочергові завдання, поставлені перед новопризначеним керівником, наголосив, що управління завжди показувало відмінні результати, належно виконувало поставлені завдання як керівництвом області, так і керівництвом держави.

Заступник голови ОДА Леонід Бицюра наголосив, що до роботи управління прикута величезна увага і громадськості, і органів влади. Мешканці краю очікують, насамперед, нормального відношення до людських проблем.

"Лише нещодавно нам вдалося вирішити одне з питань, яке розглядалося протягом двох років, - зазначив Леонід Бицюра. - Цей приклад свідчить, що і адміністрація, і всі відомства переходять в інший формат роботи. Пріорітетом у вашій роботі мають бути інтереси громадян та інтересів інвесторів".

Заступник голови закликав Віктора Мартинюка налагодити ефективну співпрацю з територіальними підрозділами управління, з органами місцевого самоврядування, органами, виконавчої влади та громадою і запевнив у готовності посприяти у вирішенні питань, пов’язаних з діяльністю ОДА.

"Моїм першочерговим завданням є забезпечення прозорості земельних відносин, – наголосив Віктор Мартинюк. – В складних умовах економічної кризи та зовнішньої загрози необхідно налагодити роботу Держземагентства таким чином, щоб громадяни могли відчути зміни й розраховувати на допомогу і якісне обслуговування. На жаль, довіра до нашої служби дуже низька. Тому зараз перевага має бути не провідним агрохолдингам, а простим людям, звичайним селянам, дідусям і бабусям".

Новопризначений керівник закликав усіх присутніх раціонально використовувати земельні ресурси, які є у власності держави і територіальних громад краю, та працювати на благо мешканців Тернопільщини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення прокуратури ...
Наступна новина: Ярослав Качинський поклав ...

КОМЕНТАРІ