Тернопільщина готується до сезону оздоровлення дітей

Тернопільщина готується до сезону оздоровлення дітей

21.05.14 08:53 0 682
Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації взяв участь у селекторній нараді з питань організації та оздоровлення дітей під головуванням Міністра соціальної політики України Людмили Денісової.

За словами Міністра, у нашій державі налічується 4 млн. 102,5 тис дітей шкільного віку, з яких 218 тис. проживають в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі. Цього року планується охопити лікуванням та оздоровленням 2 млн. 636 тис. дітей, що становить 68% від їх загальної кількості.

Леонід Бицюра повідомив, що на території Тернопільської області мешкає 110 тисяч 400 дітей шкільного віку. Цього літа планують оздоровити 51,7 % школярів.

Зараз у закладах оздоровлення та відпочинку області триває підготовка до літнього сезону. Цього року на Тернопільщині відкрили ще один стаціонарний заклад оздоровлення.

Особливу увагу заступник очільника краю акцентував на перебуванні дітей у пришкільних таборах.

"Зараз маємо тенденцію, що зменшується кількість дітей, які відвідують пришкільні табори, - констатував Леонід Бицюра. – Ми працюємо, щоб цей показник підвищити. Дана проблема під особливим контролем,над її вирішенням працюємо не тільки на рівні області, а й районів".

Заступник голови області наголосив, що детальніші рекомендації даватимуть під час нарад з головами райдержадміністрацій, відповідальними за оздоровлення дітей в районах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 1 червня з Києва у ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ