На Тернопіллі Василь Хомінець зустрівся з мешканцями Підволочиського району

На Тернопіллі Василь Хомінець зустрівся з мешканцями Підволочиського району

21.05.14 14:06 0 783
18 травня 2014 року голова Тернопільської обласної ради член Політради ВО "Свобода" Василь Хомінець зустрівся з мешканцями Підволочиського району. У районному Будинку культури на зустріч з націоналістом прийшло чимало людей, переважно це голови сільських рад, керівники організацій, члени самооборони та активні жителі району.

Свободівець доповів громаді про ситуацію в області та країні в цілому. Особливо було наголошено на позиції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" щодо проведення низки змін, які стосуються люстрації, адміністративної реформи, боротьби з корупцією та шляхів виходу з стану занепаду, у якому перебуває наша держава. Саме це є основою програми кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока.

Теплою атмосферою та конструктивним питаннями відповідали Василю Хомінцю місцеві мешканці. Їхня активна участь у діялозі вказує на велику зацікавленість у державотворчих процесах. Питання, які цікавили громадян переважно стосувалися керівництва району, долі Почаївської лаври, реформ у освіті та медицині, надання органам самоврядування якомога більших повноважень тощо.

По закінченню зустрічі присутні подякували націоналісту за приїзд і висловили сподівання, що такі заходи стануть традиційними. Розмова з громадою тривала і поза залою. Голова Підволочиської районної організації ВО "Свобода" Ольга Навроцька пообіцяла громаді, що актуальні питання щодо надання ділянок під ведення приватного селянського господарства будуть розглянуті свободівцями.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові створюють ...

КОМЕНТАРІ