Визначено перевізників на автобусних маршрутах Хмельниччини

Визначено перевізників на автобусних маршрутах Хмельниччини

22.05.14 15:23 0 750
Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Симчишина відбулося засідання обласного конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області.

На сьогоднішній конкурс було виставлено 13 об’єктів. По деяких маршрутах спостерігалася досить жвава конкуренція, хоча був і маршрут, на який претендентів не виявилося взагалі.

За інформацією управління «Укртрансінспекції» в Хмельницькій області да ДАІ серед претендентів-перевізників немає таких, що допускали ДТП з вини водіїв, або водії яких керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, або під дією наркотичних речовин.

Переможці конкурсу визначались за бальною системою, підтверджуючи вибір шляхом відкритого голосування членів комісії. Головними критеріями вибору переможців були вік транспортних засобів та успішна робота на маршрутах у попередній період.

Спілкуючись з претендентами на автобусні маршрути, Олександр Сергійович наголошував на необхідності виплат заробітної плати найманим працівникам не на мінімальному рівні, а відповідно до вимог часу. Адже від цього залежить наповнення бюджету та, відповідно, виплата компенсацій за перевезення пільгових категорій населення, ремонт автомобільних доріг та інших виплат.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ