На Хмельниччині відзначили юних талантів та їх наставників

На Хмельниччині відзначили юних талантів та їх наставників

22.05.14 10:15 0 755
21 травня 2014 року на Ізяславщині відбулося свято відзначення учнів-призерів обласних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсів знавців української мови ім. П.Яцика та ім.Т.Шевченка, обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, призерів обласних та Всеукраїнських конкурсів, турнірів, змагань різних напрямків спрямованості.

Слова найщирішої вдячності талантам висловив перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Патюк. Він щиро і сердечно привітав учнів-призерів та їх наставників із здобутими перемогами. Також було висловлено переконання, що шні досягнення та перемоги це перші, і вже вагомі та рішучі кроки до усвідомленого вибору свого майбутнього та майбутнього всієї України. Очільник району подякував учням – за наполегливе і творче оволодіння знаннями, вчителям – за науку, батькам – за допомогу. Також висловив переконання, що шні переможці, що не зупиняться на досягнутому і впевнено будуть крокувати до нових вершин та перемог.

Окрасою свята стала церемонія нагородження учнів районними учнівськими стипендіями, вручення грамот вчителям.

Зі словами гордості за своїх дітей, щирими побажаннями, словами вдячності від імені вчителів до учасників заходу звернулась вчитель української мови та літератури Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Світлана Грозян. Вона побажала дітям з користю використати здобуті знання, вміння для розбудови демократичної, процвітаючої України.

Пред учасниками свята виступили вихованці районного будинку творчості дітей та юнацтва «Веселка» та закладів освіти району. Щасливі миті свята запам’яталися всім його учасникам і вселили віру в те, що ряди обдарованих учнів та їх талановитих педагогів на Ізяславщині на наступний рік значно поповняться.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Олексій Кайда вимагає ...

КОМЕНТАРІ