На Хмельниччині впровадження енергоощадних технологій – вимога часу

На Хмельниччині впровадження енергоощадних технологій – вимога часу

22.05.14 12:35 0 780
21 травня 2014 року під головуванням першого заступника голови адміністрації Олександра Симчишина продовжилось заслуховування голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів про хід виконання заходів з енергозбереження на 2014 рік.

Про впровадження заходів з енергозбереження доповідали голови Кам’янець-Подільської, Красилівської, Летичівської, Новоушицької, Полонської, Дунаєвецької, Славутської, Старокостянтинівської райдержадміністрацій та перший заступник Нетішинської міської ради.

Олександр Сергійович, наголосив на розумінні усіма учасниками заходу необхідності впровадження енергоощадних технологій, особливо в умовах нинішнього подорожчання енергоносіїв. Це, у свою чергу, дозволить заощаджуючи кошти спрямовувати вивільнені ресурси на модернізацію і розвиток.

У кожному із зазначених вище районів продовжується робота по впровадженню енергоефективних заходів. Утеплюються приміщення, замінюються вікна та двері на металопластикові, встановлюються нові котли, що працюють на місцевих видах палива. Проте, зважаючи на недостатнє фінансування, роботи ведуться не так активно, як планувалось.

По завершенню зустрічі, керівникам райдержадміністрацій та міськвиконкомів надано практичні поради стосовно питань економії ресурсів та використання альтернативних видів енергії. Поряд з цим, наведено кращий досвід районів, де успішно впроваджуються заходи з енергозбереження та рекомендовано завершити до початку опалювального сезону 2014-2015років усі заплановані заходи.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські аграрії ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ