Хмельницькому музичному училищу ім. В. Заремби – 55

Хмельницькому музичному училищу ім. В. Заремби – 55

22.05.14 15:46 0 824
Один з найбільш потужних мистецьких осередків області, який проводить велику роботу з національно-духовного відродження в галузі музичної культури та високопрофесійного виховання творчої молоді Подільського краю, - музичне училище ім. В. Заремби відзначає своє 55-річчя. З цієї нагоди в обласній філармонії відбулися урочистості. Керівництво, викладачів та студентів навчального закладу привітав голова облдержадміністрації Леонід Прус.

« в Україні мистецька освіта є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. Хмельницьке музичне училище імені Владислава Заремби – це творча майстерня кваліфікованих кадрів. Ваші випускники гідно працюють на ниві мистецької освіти в дитячих музичних школах, становлять міцний фундамент усіх творчих колективів міста та області», - зазначив очільник краю у своїй вітальній промові.

Варто зазначити, що значення більш, ніж піввікової діяльності мистецького навчального закладу, вимірюється постатями училища, серед яких народні та заслужені артисти України, лауреати Національної та обласних премій, переможці конкурсів різних рівнів, які прославляють Хмельниччину в Україні та за її межами.

«Високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток культури Хмельниччини, адже вам випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають та постійно збагачують українську культуру, засвідчують вірність рідному краю та кращим мистецьким традиціям Поділля», - наголосив Леонід Прус. Він додав, що обласна державна адміністрація і надалі буде всебічно підтримувати заклад та допомагати втілювати в життя плани та задуми.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 22 травня буде ...
Наступна новина: У Львові напередодні ...

КОМЕНТАРІ