Міндоходів просить людей повідомляти про фальсифіковану горілку

Міндоходів просить людей повідомляти про фальсифіковану горілку

22.05.14 14:02 0 749
Міністерство доходів і зборів України запрошує підтримати соціально-просвітницьку ініціативу «Бачиш підроблену горілку – дзвони негайно: 284 0 007», спрямовану на боротьбу з фальсифікованою алкогольною продукцією та утвердження в Україні здорового способу життя.

Про це йдеться у зверненні заступника міністра доходів і зборів України Володимира Хоменка, повідомляє прес-служба Міністерства доходів і зборів України.

Щороку в Україні від неякісного алкоголю гине понад 10 тисяч людей.

«За останні роки тіньовий ринок алкоголю збільшився до неприпустимого для цивілізованого світу показника – понад 40%. Ця цифра ілюструє рівень соціального та морального занепаду українського суспільства. Наша мета – спільними зусиллями подолати цю світоглядну кризу, утвердити суспільні принципи здорового способу життя», – йдеться у повідомленні.

У міністерстві наголошують, що важливим аспектом ініціативи є заохочення суспільства до боротьби із корупцією.

«Зростання тіньового ринку алкоголю – це кошти, вкрадені у держави та суспільства. Свідома відмова людей від фальсифікату відчутно звузить нелегальний ринок. Це дозволить державі залучити додатково мільярди гривень для вирішення соціальних проблем», – наголошує заступник міністра.

Як йдеться у повідомленні, Міністерство доходів і зборів України вживає всіх правових та оперативних заходів для боротьби з тіньовим ринком горілчаної продукції.

«Спільними зусиллями ми утвердимо у суспільстві цінності здорового способу життя та чесного суспільного розвитку», – переконаний Хоменко.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ